The development strategy selection process of the bakery enterprises

Ескіз

Дата

2013

Автори

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

In the article the development strategies for the bakery enterprises is described. The flow-chart of the bakery enterprises strategy choice is offered. У статті розглянуто стратегії розвитку хлібопекарських підприємств. Запропонована схема вибору стратегій хлібопекарськими підприємствами.

Опис

Ключові слова

bakery enterprises, strategy, хлібопекарські підприємства, стратегія, кафедра економіки праці та менеджменту

Бібліографічний опис

Dunda, S. The development strategy selection process of the bakery enterprises / S. Dunda // Current state and perspectives of enterprises’ development in conditions of international economic activity : monograph. – Matej Bel University, Banska Bystrica, Slovakia, 2013. – P. 139-143.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced