The development strategy selection process of the bakery enterprises
Файли
Дата
2013
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
In the article the development strategies for the bakery enterprises is described. The flow-chart of the bakery enterprises strategy choice is offered. У статті розглянуто стратегії розвитку хлібопекарських підприємств. Запропонована схема вибору стратегій хлібопекарськими підприємствами.
Опис
Ключові слова
bakery enterprises, strategy, хлібопекарські підприємства, стратегія, кафедра економіки праці та менеджменту
Бібліографічний опис
Dunda, S. The development strategy selection process of the bakery enterprises / S. Dunda // Current state and perspectives of enterprises’ development in conditions of international economic activity : monograph. – Matej Bel University, Banska Bystrica, Slovakia, 2013. – P. 139-143.