Удосконалення технологій утилізації відходів пивоварного виробництва

Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Визначено, що кращою є чисто солодова або солодова рисова дробина, до яких перед висушуванням потрібно додати не менше 15 % залишкових пивних дріжджів. Для висушування цих дробин мінімальні витрати пари порівняно з іншими дробинами.We determined that the best is a pure malt or malt rice grains, which before drying to add at least 15% residual brewer's yeast. For drying of Drobin minimum steam consumption compared to other grains.

Опис

Ключові слова

сушка, прес, пивна дробина, залишкові дріжджі, dryer, presses, sparging, residual yeast, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Бібліографічний опис

Кошова, В. М. Удосконалення технологій утилізації відходів пивоварного виробництва / В. М. Кошова, А. М. Куц // Новітні досягнення біотехнології : тези доп. ІІ Міжнар. науково – практ. конф. – К. : НАУ, 2013. - С. 76.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced