Удосконалення технології пельменів із використанням ламінарії
Файли
Дата
2011
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
З метою профілактики йоду розроблені пельмені з додаванням ламінарії, збагачені вітамінами, макро- та мікроелементами до рівня, що забезпечує фізіологічну потребу організму людини.
In order to prevent iodine developed dumplings using the laminaria, enriched in vitamins, macro- and microelements to a level that provides the physiological needs of the human body.
Опис
Ключові слова
йод, селен, пельмені, ламінарія, мікроелементи, iodine, selenium, dumplings, kelp, trace elements, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Бібліографічний опис
Філоненко, М. І. Удосконалення технології пельменів із використанням ламінарії / М. І. Філоненко, Ю. П. Крижова // Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі : всеукраїнська науково-практична конференція молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р. – Х.: ХДУХТ, 2011. - С. 104.