Удосконалення технології січених напівфабрикатів з метою профілактики йодо- та селенодефіциту

Ескіз

Дата

2009

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Розроблено січені напівфабрикати на основі м'ясної і рибної сировини з використанням водоростей цистозіра чорноморська і фукус з метою збагачення їх йодом, селеном, незамінними амінокислотами, що забезпечує добову потребу організму людини в даних мікроелементах та вітамінах і можуть бути використані в лікувально-профілактичному харчуванні для населення, яке проживає на радіоактивно забрудненій та ендемічній території. Were developed semi-finished on the basis of minced meat and raw fish using the seaweed and fucus zystoseira to enrich their iodine, selenium, essential amino acids, which provides the daily requirement of the human body in these trace elements and vitamins and can be used in a health food for the population, which lives on a radiologically contaminated and endemic areas.

Опис

Ключові слова

мікроелементи, амінокислоти, напівфабрикати січені, цистозіра, фукус, trace elements, amino acids, chopped semi-finished, zystoseira, fucus, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

Бібліографічний опис

Галенко, О. О. Удосконалення технології січених напівфабрикатів з метою профілактики йодо- та селенодефіциту / О. О. Галенко // Збірник наукових праць молодих учених, аспірантів та студентів. – О.: ОНАХТ, 2009. - С. 393.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced