Fruit-and-berry mash fermentation rate research

Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Based on the Delle’s theory of preserving effect of sugar-alcohol solutions, obtained differential equation of mash fermentation. Decision of differential equation determines the alcohol content during fermentation and the rate of mash fermentation. Theoretical results are confirmed experimentally during fermentation of fruit-and-berry mash.

Опис

Ключові слова

fruit wine, malt, fermentation, differential equations, extract, ethyl alcohol concentration, вино плодове, солод, бродіння, диференціальні рівняння, екстракт, концентрація етилового спирту, вино плодовое, брожение, дифференциальные уравнения, экстракт, концентрация этилового спирта, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Бібліографічний опис

Poberezhets, V. Fruit-and-berry mash fermentation rate research / V. Poberezhets, I. Babich, І. Poberezhets // Nauka i studia : collection of scientific papers. - Poland: 2013. - Issue. 30 (98). - P. 41-48.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced