Fruit-and-berry mash fermentation rate research

Вантажиться...
Ескіз

Дата

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Based on the Delle’s theory of preserving effect of sugar-alcohol solutions, obtained differential equation of mash fermentation. Decision of differential equation determines the alcohol content during fermentation and the rate of mash fermentation. Theoretical results are confirmed experimentally during fermentation of fruit-and-berry mash.

Опис

Бібліографічний опис

Poberezhets, V. Fruit-and-berry mash fermentation rate research / V. Poberezhets, I. Babich, І. Poberezhets // Nauka i studia : collection of scientific papers. - Poland: 2013. - Issue. 30 (98). - P. 41-48.

Колекції

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в