Regularities of wine materials treatment with liquid gelatin in combination with bentonite
Дата
2013
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Gelatin and bentonite are ones of the most common purifying and stabilizing preparations, which are widely used in the practice of winemaking. In this context, it is an important task of testing imported auxiliary products of new generation and their adaptation to the domestic winemaking.A necessary condition for the competitiveness of domestic wine in the international consumer market is to further increase the wine quality with extension of terms of the guaranteed stability up to 1.5 years.
Опис
Ключові слова
table wine materials, stability, gelatin, tannin, colloidal haze, phenolic substances, столові виноматеріали, стійкість, танін, колоїдні помутніння, фенольні речовини, столовые виноматериалы, стойкость, желатин, танин, колоидные помутнения, фенольные вещества, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
Бібліографічний опис
Babich, I. Regularities of wine materials treatment with liquid gelatin in combination with bentonite / I. Babich // Nauka i studia : collected nauchnыh labor. - Poland: 2013. - Vol. 7 (75.) - P. 37-44.