Перспективні напрямки виробництва м’ясних та м’ясорослинних напівфабрикатів (Частина 2)

Ескіз

Дата

2008

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

У статті розглянуто напрям виробництва м’ясних та м’ясорослиниих напівфабрикатів на прикладі рубаних напівфабрикатів та можливі їх рецептурні інгредієнти. Також представлені оптимальні технологічні операції для виготовлення даного виду продукції. The paper considers the direction of meat and vegetable semifinished for example chopped semifinished and possible their ingredients of the prescription. Also presented optimum technological operations for the production of this kind product.

Опис

Ключові слова

пельмені, кулінарні вироби, рубані напівфабрикати, dumplings, culinary product, chopped semifinished, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

Бібліографічний опис

Пасічний, В. М. Перспективні напрямки виробництва м’ясних та м’ясорослинних напівфабрикатів / В. М. Пасічний // М’ясна справа. - 2008. - № 1. - С. 10-13.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced