Перспективні напрямки виробництва м’ясних та м’ясорослинних напівфабрикатів (Частина 2)
Дата
2008
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
У статті розглянуто напрям виробництва м’ясних та м’ясорослиниих напівфабрикатів на прикладі рубаних напівфабрикатів та можливі їх рецептурні інгредієнти. Також представлені оптимальні технологічні операції для виготовлення даного виду продукції. The paper considers the direction of meat and vegetable semifinished for example chopped semifinished and possible their ingredients of the prescription.
Also presented optimum technological operations for the production of this kind product.
Опис
Ключові слова
пельмені, кулінарні вироби, рубані напівфабрикати, dumplings, culinary product, chopped semifinished, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Бібліографічний опис
Пасічний, В. М. Перспективні напрямки виробництва м’ясних та м’ясорослинних напівфабрикатів / В. М. Пасічний // М’ясна справа. - 2008. - № 1. - С. 10-13.