Розрахунок процесу вилуговування пивної дробини

Вантажиться...
Ескіз

Файли

Дата

2005

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Наведено результати вимивання цукрів із пивної дробини. Встановлено та описано зв'язок між рівноважною концентрацією цукрів у твердій і рідкій фазах пивних заторів. Запроповано методику розрахунку процесу вимивання цукрів із дробини. The results of the leaching of sugars from the beer pellet. Installed and describes the relationship between the equilibrium concentration of sugars in the solid and liquid phases beer congestion. The design procedure of leaching process sugars from grains.

Опис

Ключові слова

оцукрювання, вилуговування, промивні води, дробина, saccharification, leaching, washing waters, pellet, кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв

Бібліографічний опис

Житнецький, І. В. Розрахунок процесу вилуговування пивної дробини / І. В. Житнецький, О. М. Прохоров // Харчова промисловість. – 2005. – Вип. 4. – С. 125–126.

Зібрання