Мінімізація енергетичних затрат процесу сушки
Файли
Дата
1995
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
В залежності від типу компресійної кривої можна визначити кількість вилученої рідини методом відтискання та сушіння.
Depending on the type of the compression curve can be determined by the amount of fluid withdrawn by pressing and drying.
Опис
Ключові слова
енергоємність, відтискання рідини, енергетичні затрати, energy intensity, spin liquid, energy costs, кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв
Бібліографічний опис
Скачко, Ю. В. Мінімізація енергетичних затрат процесу сушки / Ю. В. Скачко, О. М. Прохоров, В. О. Аністратенко // Розробка та впровадження прогресивних технологій та обладнання у харчову та переробну промисловість: тези доп. Всеукр. науково-техн. конф., 17-20 жовт. 1995. — К.: УДУХТ, 1995. - С. 90.