Локалізовані енергетичні впливи на вологовмісткі середовища харчових виробництв

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2011

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Розглянуто питання щодо впливу вакууму на вологовмісткі харчові середовища з метою руйнування міжклітинних структур і клітинних оболонок та запропоновано на цій основі нові технології по підвищенню соковіддачі.
Questions about the impact of vacuum on water-containing food medium to destroy intercellular structures and cell membranes and proposed on this basis new technologies to improve leakage of juice.

Опис

Ключові слова

енергетичний вплив, impact energy, вологовмісті середовища, адіабатне кипіння, вакуумна обробка, moisture protection, adiabatic boiling, vacuum processing, кафедра процесів і апаратів харчових виробництв

Бібліографічний опис

Шевченко, О. Ю. Локалізовані енергетичні впливи на вологовмісткі середовища харчових виробництв / О. Ю. Шевченко, А. М. Романюк, А. О. Шевченко // Харчова промисловість. - 2012. - № 12. - С. 18 - 22.

Зібрання