Дослідження можливостей продовження терміну зберігання неглазурованих молочних цукерок типу «Корівка»

Ескіз

Дата

2005

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Основним процесом, що обумовлює термін зберігання молочних неглазурованих цукерок є їх черствіння. Експериментально встановлений позитивний влив гігроскопічного моносахариди фруктози на подовження терміну зберігання молочних цукерок. Встановлені раціональні дозування фруктози на основі досліджень зміни товщини скоринки молочної цукерки під час її зберігання.

Опис

Ключові слова

аморфна маса, гігроскопічні речовини, фруктоза, термін зберігання, скоринка, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, amorphous mass, hygroscopic agents, fructose, shelf life, crust

Бібліографічний опис

Гавва, О. О. Дослідження можливостей подовження терміну зберігання неглазурованих молочних цукерок типу «Корівка» / О. О. Гавва, А. М. Дорохович // Нові технології та технічні рішення в харчовій та переробній промисловості: сьогодення і перспективи : ІХ-а науково-технічна конференція, 2005р.— К. : НУХТ, 2005. — Ч. І. - С. 116-117.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced