Спосіб підготовки зерна для оздоровчих продуктів (Деклараційний патент на винахід № 65299)

Ескіз

Дата

2004

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Винахід відноситься до харчової промисловості. Спосіб підготовки зерна для оздоровчих продуктів, що включає очищення зерна від домішок, сортування за розмірами, миття водою, дезінфекцію, змочування, пророщення та пастеризацію пророщеного зерна, який відрізняється тим, що замочування проводять у настої з часнику з концентрацією 15-25 г/л протягом 27-29 років. The invention relates to food industry. A process for grain preparation for health-improving foodstuff involves cleaning of grains from the impurities, sorting by size, washing, disinfection, soaking, germination and pasteurization of sprouted grains, the difference is that the soaking occurs in the extract of garlic with concentration 15-25 grams per liter during 27-29 hours.

Опис

Ключові слова

пророщені зерна пшениці, солод, оздоровчі продукти, екстракт часнику, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, sprouted wheat grains, malt, health improving foodstuffs, extract of garlic, кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів

Бібліографічний опис

Патент 65299 А UA, МПК 7 С12С1/18. Спосіб підготовки зерна для оздоровчих продуктів / Українець А. І., Ковбаса В. М., Федоренченко Л. О., Бажай С. А., Романовська Т. І.; заявник і власник патенту Укр. держ. ун-т. харч. техн. – № 2003076215; заявл. 04.07.03 ; опубл. 15.03.04, Бюл. № 3, 2004 р.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced