Досвід впровадження кредитно-модульної системи організації навчального процесу на кафедрі технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів
Loading...
Date
item.page.orcid
item.page.doi
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Abstract
В статті приведені основні переваги впровадження кредитно-модульної системи в закладах вищої освіти. Наведена низка вимог до організації навчального процесу та шляхи реалізації Болонської декларації на кафедрі хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів.
Description
Citation
Ковбаса, В. М. Досвід впровадження кредитно-модульної системи організації навчального процесу на кафедрі технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів / В. М. Ковбаса, О. О. Кохан (Гавва) // Проблеми й перспективи розвитку вищої технічної освіти в умовах інформатизації суспільства та входження України в Болонський процес : Всеукраїнська науково-методична конференція. — К. : НУХТ, 2006. — С. 18-20.