Досвід впровадження кредитно-модульної системи організації навчального процесу на кафедрі технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів

Ескіз

Дата

2006

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

В статті приведені основні переваги впровадження кредитно-модульної системи в закладах вищої освіти. Наведена низка вимог до організації навчального процесу та шляхи реалізації Болонської декларації на кафедрі хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів.

Опис

Ключові слова

вища освіта, рейтингова система, самостійна робота, контроль викладання, рейтинговая система, higher education, rating system, independent work, control of teaching, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Ковбаса, В. М. Досвід впровадження кредитно-модульної системи організації навчального процесу на кафедрі технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів / В. М. Ковбаса, О. О. Кохан (Гавва) // Проблеми й перспективи розвитку вищої технічної освіти в умовах інформатизації суспільства та входження України в Болонський процес : Всеукраїнська науково-методична конференція. — К. : НУХТ, 2006. — С. 18-20.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced