Умови використання натуральних харчових барвників у технологіях м’ясних та м'ясомістких продуктів
Дата
2013
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Розроблено технологію виробництва натурального червоного барвника на основі столового буряку. Підтверджено можливість використання цього барвника для м'ясомістких продуктів. The technology of natural red dye production on the basis of beets was developed. The possibility of using this dye for meat products was confirmed.
Опис
Ключові слова
барвник, колір, буряк, пігмент, pigment, color, beet, dye, кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів, кафедра експертизи харчових продуктів
Бібліографічний опис
Умови використання натуральних харчових барвників у технологіях м’ясних та м’ясомістких продуктів / С. В. Іванов, В. М. Пасічний, І. В. Тимошенко, В. В. Олішевський, А. І. Маринін / Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, олієжирової та молочної галузей : матеріали другої МНТК, 20-21 березня 2013 р. – К.: НУХТ, 2013. – С. 44.