Умови використання натуральних харчових барвників у технологіях м’ясних та м'ясомістких продуктів

Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Розроблено технологію виробництва натурального червоного барвника на основі столового буряку. Підтверджено можливість використання цього барвника для м'ясомістких продуктів. The technology of natural red dye production on the basis of beets was developed. The possibility of using this dye for meat products was confirmed.

Опис

Ключові слова

барвник, колір, буряк, пігмент, pigment, color, beet, dye, кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів, кафедра експертизи харчових продуктів

Бібліографічний опис

Умови використання натуральних харчових барвників у технологіях м’ясних та м’ясомістких продуктів / С. В. Іванов, В. М. Пасічний, І. В. Тимошенко, В. В. Олішевський, А. І. Маринін / Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, олієжирової та молочної галузей : матеріали другої МНТК, 20-21 березня 2013 р. – К.: НУХТ, 2013. – С. 44.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced