Вплив фруктози на тривалість зберігання кристалічного ірису

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2006

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

В статті наведені результати досліджень впливу гігроскопічної фруктози на можливість подовження терміну зберігання кристалічного ірису. Встановлено раціональне дозування цього моносахариду та досліджено вплив пакувальних матеріалів на процес висихання готових виробів.

Опис

Ключові слова

кристалічний ірис, фруктоза, пакувальний матеріал, термін зберігання, висихання, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, crystal toffee, fructose, packing material, storage life, drying

Бібліографічний опис

Дорохович, А. М. Вплив фруктози на тривалість зберігання кристалічного ірису / А. М. Дорохович, О. О. Гавва, Л. П. Прилуцька // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України.— 2006. — № 10. — С. 16-20.

Зібрання