Виробництво в’ялених м’ясних снеків з використанням текстуроутворюючих наповнювачів

Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Подано інформацію про виробництво вялених м'ясних снеків з використанням текстуроутворюючих наповнювачів. Provides information about the production of dried meat snacks using teksturoutvoryuyuchih fillers.

Опис

Ключові слова

снеки, наповнювачі, snacks, fillers, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

Бібліографічний опис

Вовченко, І. В. Виробництво вялених м'ясних снеків з використанням текстуроутворюючих наповнювачів / І. В. Вовченко, Ю. В. Желуденко, І. В. Бомко ; наук. кер. В. М. Пасічний // Наукові здобутки молоді  вирішенню проблем хар-чування людства у XXI столітті : матеріли 78-ї НК молодих учених, аспірантів і студентів.  К.: НУХТ, 2012. - Ч. 1. - С. 234-236.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced