Виробництво в’ялених м’ясних снеків з використанням текстуроутворюючих наповнювачів
Файли
Дата
2012
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Подано інформацію про виробництво вялених м'ясних снеків з використанням текстуроутворюючих наповнювачів. Provides information about the production of dried meat snacks using teksturoutvoryuyuchih fillers.
Опис
Ключові слова
снеки, наповнювачі, snacks, fillers, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Бібліографічний опис
Вовченко, І. В. Виробництво вялених м'ясних снеків з використанням текстуроутворюючих наповнювачів / І. В. Вовченко, Ю. В. Желуденко, І. В. Бомко ; наук. кер. В. М. Пасічний // Наукові здобутки молоді вирішенню проблем хар-чування людства у XXI столітті : матеріли 78-ї НК молодих учених, аспірантів і студентів. К.: НУХТ, 2012. - Ч. 1. - С. 234-236.