Development of Recipes by Mathematical Modeling

Вантажиться...
Ескіз

Дата

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

This paper shows the benefits of computer-aided design formulas to create functional foods and their possible regulation by altering the chemical composition of the individual components value , taking into account properties. Designing food structure optimal methods of mathematical modeling will reduce the financial and time costs of developing food products to respond to the changing needs of the human body in a technological society, expand the product range of functional and health-care setting, which focused on individual food groups

Опис

Бібліографічний опис

Seidykh, O. Development of Recipes by Mathematical Modeling / O. Seidykh, S. Makovetska // UDC 664 The Second North and East European Congress on Food, 26-29 May 2013. – K.: NUFT, 2013. – P. 267.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в