Спосіб виробництва вареної ковбаси збагаченої кальцієвмісною добавкою (Патент на винахід № 102496)
Дата
2013
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Спосіб виробництва вареної ковбаси збагаченої кальцієвмісною добакою,включає підготовку м’ясної сировини,подрібнення,
засолювання,витримка в посолі, друге подрібнення, приготування фаршу,
шприцювання ковбасних батонів,осадження,термічну обробку і охолодження.
Method of production of the boiled sausage of enriched kal'cievmisnoy dobakoyu,vklyuchae preparation of meat raw material, growing, zasolyuvannya shallow, self-control in salting, second growing, preparation of stuffing shallow, shpricyuvannya of sausage long loaves, besieging, heat treatment and cooling.
Опис
Ключові слова
м’ясна сировина, подрібнення, кальцієвмісна добавка, meat raw material, growing shallow, kal'cievmisna addition, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Бібліографічний опис
Патент № 102496 UA, МПК A23L 1/31 (2006.01). Спосіб виробництва вареної ковбаси, збагаченої кальцієвмісною добавкою / Пешук Л. В., Галенко О. О. ; заявник Національний університет харчових технологій. - № a 201211759 ; заявл. 11.10.12 ; опубл. 10.07.2013, Бюл. № 13.