Перспектива використання рослинних харчових добавок для виробництва молочних продуктів функціонального призначення
Вантажиться...
Дата
2005
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Наведено аналітичний огляд існуючих харчових добавок у маслоробній галузі. Показано доцільність використання порошків виготовлених із рослинної сировини методом субілмаційного сушіння. Приведені узагальнюючі результати комплексних досліджень нових видів вершкового масла із кріопорошками рослинними харчовими.
An analytical review of additives that are used in the dairy industry. Shows the appropriateness of the use of powders made with the vegetable raw material by sublimation drying. The results of studies of new of butter with the cryopowder vegetable food
Опис
Ключові слова
рослинні харчові порошки, вершкове масло, мікронутрієнти рослинної сировини, edible vegetable powders, butter, micronutrients vegetable raw material, кафедра експертизи харчових продуктів, кафедра технології молока і молочних продуктів
Бібліографічний опис
Вашека, О. М. Перспектива використання рослинних харчових добавок для виробництва молочних продуктів функціонального призначення / О. М. Вашека, Т. О. Рашевська // Продукты и ингредиенты. – 2005. – № 11 (20). – С. 61–62.