Використання нових оклеювальних метеріалів при обробленні червоних столових вин
Вантажиться...
Дата
2004
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
фенольні речовини, червоні виноматеріали, виноград, помутніння, phenolic substances, red wine materials, grapes, colloidal haze, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
Бібліографічний опис
Бабич, І. М. Використання нових оклеювальних метеріалів при обробленні червоних столових вин / І. М. Бабич, В. Г. Гержикова, В. А. Домарецький // Програма і матеріали 70-ї наукової конференції молодих вчених, аспірантів і студентів, 20-21 квітня 2004 р. – К.: НУХТ, 2004. – Ч. 2. – С. 15.