Використання нових оклеювальних метеріалів при обробленні червоних столових вин

Ескіз

Дата

2004

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

фенольні речовини, червоні виноматеріали, виноград, помутніння, phenolic substances, red wine materials, grapes, colloidal haze, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Бібліографічний опис

Бабич, І. М. Використання нових оклеювальних метеріалів при обробленні червоних столових вин / І. М. Бабич, В. Г. Гержикова, В. А. Домарецький // Програма і матеріали 70-ї наукової конференції молодих вчених, аспірантів і студентів, 20-21 квітня 2004 р. – К.: НУХТ, 2004. – Ч. 2. – С. 15.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced