Використання нових оклеювальних метеріалів при обробленні червоних столових вин
Файли
Дата
2004
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
фенольні речовини, червоні виноматеріали, виноград, помутніння, phenolic substances, red wine materials, grapes, colloidal haze, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
Бібліографічний опис
Бабич, І. М. Використання нових оклеювальних метеріалів при обробленні червоних столових вин / І. М. Бабич, В. Г. Гержикова, В. А. Домарецький // Програма і матеріали 70-ї наукової конференції молодих вчених, аспірантів і студентів, 20-21 квітня 2004 р. – К.: НУХТ, 2004. – Ч. 2. – С. 15.