Organizational and managerial prerequisites to achieve food security
Дата
2013
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Strunin, V. Organizational and managerial prerequisites to achieve food security / Victor Strunin, Lesia Strunina // The XXIV International Colloquium of Institute CEDIMES, Kyiv (Ukraine) : book of Abstracts. – 28 October–3 November 2013. – Kyiv : NUFT, 2013. – P. 37.
Анотація
Levels, principles and basic tools of management achieving food security are considered. Розглянуто рівні, принципи та базові інструменти управління досягненням продовольчої безпеки.
Опис
Ключові слова
food security, GMO, nutritional value, organization, monitoring, продовольча безпека, ГМO, поживна цінність, організація, управління, кафедра економіки праці та менеджменту