Методичні рекомендації до вивчення дисципліни «Контроль якості та безпеки продуктів галузі»
Файли
Дата
2012
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Методичні рекомендації до вивчення дисципліни «Контроль якості та безпеки продуктів галузі» містять перелік тем лекційних та лабораторних занять, питання до контрольної роботи та список рекомендованих літературних джерел.
Guidelines for the discipline “Quality and safety control of branch products” enclose a list of topics for lectures and laboratory studies, questions for test and a list of recommended literature.
Guidelines for the discipline “Quality and safety control of branch products” enclose a list of topics for lectures and laboratory studies, questions for test and a list of recommended literature.
Опис
Ключові слова
контроль якості, quality safety control, кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів
Бібліографічний опис
Контроль якості та безпеки продуктів галузі: Методичні рекомендації до вивчення дисципліни і виконання контрольної роботи для студентів напряму
6.051701 «харчова технологія та інженерія» ден. та заоч. форм навч. / Уклад.: Т. І. Романовська, М. І. Осейко, І. В. Левчук- К.: НУХТ, 2012.- 11 с.