Методичні рекомендації до вивчення дисципліни «Контроль якості та безпеки продуктів галузі»

Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Методичні рекомендації до вивчення дисципліни «Контроль якості та безпеки продуктів галузі» містять перелік тем лекційних та лабораторних занять, питання до контрольної роботи та список рекомендованих літературних джерел.
Guidelines for the discipline “Quality and safety control of branch products” enclose a list of topics for lectures and laboratory studies, questions for test and a list of recommended literature.

Опис

Ключові слова

контроль якості, quality safety control, кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів

Бібліографічний опис

Контроль якості та безпеки продуктів галузі: Методичні рекомендації до вивчення дисципліни і виконання контрольної роботи для студентів напряму 6.051701 «харчова технологія та інженерія» ден. та заоч. форм навч. / Уклад.: Т. І. Романовська, М. І. Осейко, І. В. Левчук- К.: НУХТ, 2012.- 11 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced