Удосконалення технології та розширення асортименту напівфабрикатів з використанням нетрадиційної сировини

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

В ході наукової роботи розширення асортименту напівфабрикатів підвищеної харчової цінності, за рахунок зміни рецептури, а саме часткової заміни м'ясної сировини з яловичини або свинини, на курятину та індюшатину. During a scientific work expansion of assortment of semi finished products of high nutritional value, due to the change of the formulation, namely the partial replacement of raw meat from beef or pork, chicken.

Опис

Ключові слова

асортимент, м'ясна сировина, напівфабрикати, assortment, meat raw materials, semi-finished products, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

Бібліографічний опис

Денисюк, А. П. Удосконалення технології та розширення асортименту напівфабрикатів з використанням нетрадиційної сировини / А. П. Денисюк, О. А. Топчій // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : міжнародна наукова конференція молодих учених аспірантів і студентів, 15-16 березня 2013р. - К.: НУХТ, 2013. - Ч. 1. – С. 59-60