Мінеральний склад нових м’яких розсільних сирів збагачених дієтичною добавкою «Ламідан»

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2010

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

У статті наводяться дані щодо проблеми йодного дефіциту в Україні і мінерального складу нових м'яких розсільних сирів з дієтичною добавкою "Ламідан". Нові м'які розсільні сири з дієтичною добавкою "Ламідан" пропонується як ефективного засобу для лікування захворювань, викликаних дефіцитом йоду. In the article the data about a problem of iodine-deficit in Ukraine and mineral composition of the new soft brine cheese with natural bioactive addition “Lamidan”. A new soft brine cheese with bioactive addition “Lamidan” is proposed as an effective means to treat diseases caused by iodine deficit.

Опис

Ключові слова

білки, м’які розсільні сири, підсирна сироватка, дієтична добавка, споживні властивості, біологічна цінність, soft brine cheeses, whey, dietary additive, consumer properties, consumer properties, biological value, кафедра експертизи харчових продуктів

Бібліографічний опис

Рябченко, Н.О. Мінеральний склад нових м’яких розсільних сирів / Н. О. Рябченко // Біогеохімічні аспекти збереження здоров’я людини : матер. міжнар. наук.-практ. конф., 8-9 квітня 2010 р. - Ужгород.: УжНУ «Говерла», 2010. – С. 161-165.

Зібрання