Мінеральний склад нових м’яких розсільних сирів збагачених дієтичною добавкою «Ламідан»
Вантажиться...
Дата
2010
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
У статті наводяться дані щодо проблеми йодного дефіциту в Україні і мінерального складу нових м'яких розсільних сирів з дієтичною добавкою "Ламідан". Нові м'які розсільні сири з дієтичною добавкою "Ламідан" пропонується як ефективного засобу для лікування захворювань, викликаних дефіцитом йоду.
In the article the data about a problem of iodine-deficit in Ukraine and mineral composition of the new soft brine cheese with natural bioactive addition “Lamidan”. A new soft brine cheese with bioactive addition “Lamidan” is proposed as an effective means to treat diseases caused by iodine deficit.
Опис
Ключові слова
білки, м’які розсільні сири, підсирна сироватка, дієтична добавка, споживні властивості, біологічна цінність, soft brine cheeses, whey, dietary additive, consumer properties, consumer properties, biological value, кафедра експертизи харчових продуктів
Бібліографічний опис
Рябченко, Н.О. Мінеральний склад нових м’яких розсільних сирів / Н. О. Рябченко // Біогеохімічні аспекти збереження здоров’я людини : матер. міжнар. наук.-практ. конф., 8-9 квітня 2010 р. - Ужгород.: УжНУ «Говерла», 2010. – С. 161-165.