Числа Прандтля чистих цукрових розчинів
Дата
1971
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Наведено діаграму, за якою можна знайти значення чисел Прандтля чистих цукрових розчинів в інтервалі температур від 10 до 140 С і концентрацій від 0 до 90 %. Показано, як знайти число Прандтля нечистого (виробничого) цукрового розчину, якщо відома його в'язкість.
Shows a diagram that I can find the numbers Prandtl pure sugar solutions in the temperature range from 10 to 140 C and concentrations from 0 to 90%. We show how to find the number Prandtl unclean (production) sugar solution, if you know its strength.
Опис
Ключові слова
цукрові розчини, sugar solutions, концентрація, concentration, кафедра теплоенергетики та холодильної техніки
Бібліографічний опис
Попов, В. Д. Числа Прандтля чистих цукрових розчинів / В. Д. Попов, Д. Є. Сінат-Радченко // Харчова промисловість. – 1971. – № 13. – С. 40–42.