Числа Прандтля чистих цукрових розчинів

Ескіз

Дата

1971

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Наведено діаграму, за якою можна знайти значення чисел Прандтля чистих цукрових розчинів в інтервалі температур від 10 до 140 С і концентрацій від 0 до 90 %. Показано, як знайти число Прандтля нечистого (виробничого) цукрового розчину, якщо відома його в'язкість. Shows a diagram that I can find the numbers Prandtl pure sugar solutions in the temperature range from 10 to 140 C and concentrations from 0 to 90%. We show how to find the number Prandtl unclean (production) sugar solution, if you know its strength.

Опис

Ключові слова

цукрові розчини, sugar solutions, концентрація, concentration, кафедра теплоенергетики та холодильної техніки

Бібліографічний опис

Попов, В. Д. Числа Прандтля чистих цукрових розчинів / В. Д. Попов, Д. Є. Сінат-Радченко // Харчова промисловість. – 1971. – № 13. – С. 40–42.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced