Альтернатива розкачці утфелю останнього продукту водою в перемішувачах-кристалізаторах
Дата
2013
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Альтернативою розбавлення (розкачки) утфеля останнього продукту водою в процесі його кристалізації охолодженням в перемішувачах-кристалізаторах є застосування проміжного нагрівання утфелю на 8 ºС–10 ºС від температури 50 ºС–52 ºС.
Alternative water dilution final product massecuite in the process of crystallization by cooling in mixer-crystallizers have use intermediate heating massecuite at 8 º C –10 º C from 50 º C – 52 º C.
Опис
Ключові слова
проміжний нагрів, гранулометричний склад, розбавлення водою, утфель останнього продукту, кристалізація охолодженням, перемішувач-кристалізатор, intermediate heating, grain size, water dilution, massecuite last product, crystallization cooling, mixer-crystallizer, кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування
Бібліографічний опис
Мирончук, В. Г. Альтернатива розкачці утфелю останнього продукту водою в перемішувачах-кристалізаторах / В. Г. Мирончук, М. М. Самілик // Шляхи диверсифікації виробництва продукції на цукрових заводах України : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції цукровиків України. – К.: - 2013. – С. 164 – 167.