Білкова добавка з сочевиці, її функцюнально- технологічні властивості та використання у технології реструктурованих шинок з яловичини
Вантажиться...
Файли
Дата
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Проаналізовано перспективи використання у виробництві реструктурованих шинок з яловичини екструдату сочевиці. З'ясовано характер змін нашивної сочевиці при волого-термічній обробці, що дозволяє використовувати її як джерело високоякісного білка, вуглеводів, харчових волокон. Досліджено позитивний вплив волого-термічної обробки на функціонально-технологічні властивості біополімерів сочевиці. Встановлено їх вплив на формування структури шинок. Analysis of the prospects for use in restructured beef hams extrudate lentils. C 'is found out the nature of changes sewed lentils with wet-heat treatment that you can use it as a source of high quality protein, carbohydrates, dietary fiber. Investigated the positive impact wet-heat treatment on functional and technological properties of biopolymers lentils. Determined their impact on the structure of the tavern.
Опис
Бібліографічний опис
Гапченко, Н. О. Білкова добавка з сочевиці, її функцюнально- технологічні властивості та використання у технології реструктурованих шинок з яловичини / Н. О. Гапченко, І. І. Кишенько // Науковий вісник Львівської національної академії ветеринарної медицини імені С. З. Гжицького. – Львів: - 2007. - Том 9. - № 2. – С. 124-127.