Білкова добавка з сочевиці, її функцюнально- технологічні властивості та використання у технології реструктурованих шинок з яловичини

Ескіз

Дата

2007

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Проаналізовано перспективи використання у виробництві реструктурованих шинок з яловичини екструдату сочевиці. З'ясовано характер змін нашивної сочевиці при волого-термічній обробці, що дозволяє використовувати її як джерело високоякісного білка, вуглеводів, харчових волокон. Досліджено позитивний вплив волого-термічної обробки на функціонально-технологічні властивості біополімерів сочевиці. Встановлено їх вплив на формування структури шинок. Analysis of the prospects for use in restructured beef hams extrudate lentils. C 'is found out the nature of changes sewed lentils with wet-heat treatment that you can use it as a source of high quality protein, carbohydrates, dietary fiber. Investigated the positive impact wet-heat treatment on functional and technological properties of biopolymers lentils. Determined their impact on the structure of the tavern.

Опис

Ключові слова

білки, функціонально-технологічні властивості, м'ясні вироби, proteins, functional and technological properties, meat products, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

Бібліографічний опис

Гапченко, Н. О. Білкова добавка з сочевиці, її функцюнально- технологічні властивості та використання у технології реструктурованих шинок з яловичини / Н. О. Гапченко, І. І. Кишенько // Науковий вісник Львівської національної академії ветеринарної медицини імені С. З. Гжицького. – Львів: - 2007. - Том 9. - № 2. – С. 124-127.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced