Оцінка процесу заморожування рослинних продуктів

Ескіз

Дата

2004

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Запропоновано формули для розрахунку кріоскопічної температури рослинних продуктів та визначення температури необоротних змін тканини продукту, наведено числові дані для ряду продуктів і приклади розрахунків. A formula for calculating the cryoscopic temperature plant products and determining the temperature of irreversible changes in tissue product are numerical data for a range of products and examples of calculations.

Опис

Ключові слова

режим зберігання, mode of storage, вологість продукту, moisture product, зв'язана вода, bound water, кафедра теплоенергетики та холодильної техніки

Бібліографічний опис

Сінат-Радченко, Д. Є. Оцінка процесу заморожування рослинних продуктів / Д. Є. Сінат-Радченко, С. М. Василенко, А. І. Українець // Харчова промисловість. – К.: НУХТ, 2004. – Дод. до журн. № 3. - С. 153-154.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced