Реологические свойства композиций на основе какао-масла

Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Целью данных исследований был поиск, сравнение эффективности и влияния альтернативных ПАВ и стандарного лецетина на реологические свойства композиций на основе какао-масла. The aim of these researches was a search, comparison of efficiency and influence of alternative SAS and standard letesin on reological properties of compositions on the basis of cacao-oil.

Опис

Ключові слова

какао-масло, ПАВ, реологические свойства, cacao-oil, SAS, reological properties, кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів

Бібліографічний опис

Реологические свойства композиций на основе какао-масла / М. Л. Кушнир, О. В. Черваков, Е. А. Корецкая, В. В. Манк // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, олієжирової та молочної галузей : програма і матеріали другої міжнародної науково-технічної конференції , 20-21 березня 2013 р. – К.: НУХТ, 2013. – С. 144.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced