Перспективи використання журавлини при приготування оздоблювальних напівфабрикатів для борошняних виробів
Дата
2013
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Метою проведених досліджень було удосконалення технології кремових оздоблювальних напівфабрикатів (вершкового та білкового кремів) і створення нових виробів з подовженим терміном зберігання, збагачених біологічно-активними речовинами за рахунок застосування пюре з журавлини. The aim of the research was to improve the technology of semi-finishing cream (cream butter and protein) and the creation of new products with extended shelf life, rich in biologically active substances through the use of cranberry sauce.
Опис
Ключові слова
вершковий крем, білковий крем, торти, тістечка, пюре з журавлини, butter cream, protein cream, cakes, mashed cranberries, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Бібліографічний опис
Сивній, І. І. Перспективи використання журавлини при приготування оздоблювальних напівфабрикатів для борошняних виробів / І. І. Сивній, В. І. Оболкіна, С. Г. Кияниця // Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : ІІ Всеукраїнська наук.-практ. конф., 2013 р. — К. : Нац. ун-т харч. технологій, 2013. — С. 45-47.