Збагачення хлібобулочних виробів мікронізованими водоростями

Ескіз

Дата

2011

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Для розроблення хлібобулочних виробів оздоровчо-профілактичного призначення доцільно використовувати біологічно активні сполуки. Розглянуто можливість збагачення хлібобулочних виробів мікронізованими водоростями зостери.

Опис

Ключові слова

мікронізовані водорості, біологічно активні сполуки, органолептичні показники, збагачення, шкідливі фактори, микронизированные водоросли, биологически активные соединения, органолептические показатели, обогащение, вредные факторы, micronized algae, biologically active compounds, organoleptic parameters, enrichment, harmful factors, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Збагачення хлібобулочних виробів мікронізованими водоростями / Т. С. Курна, О. І. Сорочан, В. І. Дробот, О. А. Білик // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 76-ї наукової конференції молодих вчених, аспірантів,студентів, 12-13 квіт. 2010 р., м. Київ. – К.: НУХТ, 2011. – Ч. ІІ. – С. 143.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced