Збагачення хлібобулочних виробів мікронізованими водоростями
Loading...
Date
item.page.orcid
item.page.doi
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Abstract
Для розроблення хлібобулочних виробів оздоровчо-профілактичного призначення доцільно використовувати біологічно активні сполуки. Розглянуто можливість збагачення хлібобулочних виробів мікронізованими водоростями зостери.
Description
Keywords
мікронізовані водорості, біологічно активні сполуки, органолептичні показники, збагачення, шкідливі фактори, микронизированные водоросли, биологически активные соединения, органолептические показатели, обогащение, вредные факторы, micronized algae, biologically active compounds, organoleptic parameters, enrichment, harmful factors, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Citation
Збагачення хлібобулочних виробів мікронізованими водоростями / Т. С. Курна, О. І. Сорочан, В. І. Дробот, О. А. Білик // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 76-ї наукової конференції молодих вчених, аспірантів,студентів, 12-13 квіт. 2010 р., м. Київ. – К.: НУХТ, 2011. – Ч. ІІ. – С. 143.