Збагачення хлібобулочних виробів мікронізованими водоростями
Дата
2011
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Для розроблення хлібобулочних виробів оздоровчо-профілактичного призначення доцільно використовувати біологічно активні сполуки. Розглянуто можливість збагачення хлібобулочних виробів мікронізованими водоростями зостери.
Опис
Ключові слова
мікронізовані водорості, біологічно активні сполуки, органолептичні показники, збагачення, шкідливі фактори, микронизированные водоросли, биологически активные соединения, органолептические показатели, обогащение, вредные факторы, micronized algae, biologically active compounds, organoleptic parameters, enrichment, harmful factors, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Бібліографічний опис
Збагачення хлібобулочних виробів мікронізованими водоростями / Т. С. Курна, О. І. Сорочан, В. І. Дробот, О. А. Білик // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 76-ї наукової конференції молодих вчених, аспірантів,студентів, 12-13 квіт. 2010 р., м. Київ. – К.: НУХТ, 2011. – Ч. ІІ. – С. 143.