Анизидиновое число как показатель качества масел и жиров

Ескіз

Дата

2004

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Изучено влияние некоторих внешних факторов на ошибку при определении анизидинового числа. The influence of some external factors on the error in determining the number of anizidinovogo.

Опис

Ключові слова

анизидиновое число, масло, спектрофотометр, spectrophotometer, anizidinovoe number, oil, кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

Бібліографічний опис

Анизидиновое число как показатель качества масел и жиров / Л. В. Пешук, И. Г. Радзиевская, Г. Гаврилов, Л. Симакович, И. М. Демидов // Олійно-жировий комплекс. - 2004. - № 2 (5). - С. 41-42.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced