Анизидиновое число как показатель качества масел и жиров

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2004

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Изучено влияние некоторих внешних факторов на ошибку при определении анизидинового числа. The influence of some external factors on the error in determining the number of anizidinovogo.

Опис

Ключові слова

анизидиновое число, масло, спектрофотометр, spectrophotometer, anizidinovoe number, oil, кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

Бібліографічний опис

Анизидиновое число как показатель качества масел и жиров / Л. В. Пешук, И. Г. Радзиевская, Г. Гаврилов, Л. Симакович, И. М. Демидов // Олійно-жировий комплекс. - 2004. - № 2 (5). - С. 41-42.

Зібрання