Анизидиновое число как показатель качества масел и жиров
Вантажиться...
Файли
Дата
2004
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Изучено влияние некоторих внешних факторов на ошибку при определении анизидинового числа.
The influence of some external factors on the error in determining the number of anizidinovogo.
Опис
Ключові слова
анизидиновое число, масло, спектрофотометр, spectrophotometer, anizidinovoe number, oil, кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Бібліографічний опис
Анизидиновое число как показатель качества масел и жиров / Л. В. Пешук, И. Г. Радзиевская, Г. Гаврилов, Л. Симакович, И. М. Демидов // Олійно-жировий комплекс. - 2004. - № 2 (5). - С. 41-42.