Про міграцію вологи в макаронах при сушінні
Дата
1976
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Температура матеріалу є одним з найважливіших показників процесу сушіння. У літературі цей показник характеризується як основна характеристика процесу сушіння, яка залежить не тільки від властивостей матеріалу, а й від параметрів теплоносія і способу сушіння.
The temperature of the material is one of the most important indicators of the drying process. In the literature, the figure is described as the main characteristic of the drying process, which depends not only on material properties but also on the parameters of carrier and method of drying.
Опис
Ключові слова
температура, сушіння, вологовміст, temperature, drying, moisture, кафедра теплоенергетики та холодильної техніки
Бібліографічний опис
Таранов, І. Т. Про міграцію вологи в макаронах при сушінні / І. Т. Таранов, О. Ф. Буляндра // Харчова промисловість. – 1976. - № 3. – С. 34-36.