Перспективи використання сублімованих сумішей із збагаченого мікроелементами зерна
Файли
Дата
2010
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Серед заходів, спрямованих на профілактику та лікування їхнього дефіциту, є розвиток виробництва продуктів з високою харчовою і біологічною цінністю, збагачених мікроелементами. Розроблення раціональних технологій отримання нових видів харчових продуктів з підвищеним вмістом життєво необхідних сполук можливе лише з врахуванням сучасних досягнень в галузі теорії мінерального обміну, шляхів ліквідації дисбалансу мінеральних сполук та отримання сировини, збагаченої необхідними нутрієнтами.
Physiological effects of freeze dried mixtures enriched grain micronutrients the human body is determined by a complex action of trace elements, vitamins, amino acids and other components of plant origin, their constituent.
Physiological effects of freeze dried mixtures enriched grain micronutrients the human body is determined by a complex action of trace elements, vitamins, amino acids and other components of plant origin, their constituent.
Опис
Ключові слова
сублімація, мікроелементи, зернові культури, низькі температури, sublimation, minerals, crops, low temperatures, кафедра технології оздоровчих продуктів
Бібліографічний опис
Миколів, Т. І. Перспективи використання сублімованих сумішей із збагаченого мікроелементами зерна / Т. І. Миколів, Г. О. Сімахіна // НУХТ. - 2010.