Розроблення рецептур оздоровчих продуктів
Дата
2005
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Симплексним методом лінійного програмування здійснено розрахунок оптимального рецептурного складу сумішей на основі пророщеного зерна пшениці для оздоровчого харчування. Критерієм оптимальності плану прийнято максимальну кількість вітамінів Е, С, РР та каротину. Під час формування композицій сумішей враховували усі вимоги оздоровчого харчування. Досліджено властивості готових виробів.
The symplex method of the linear programming is carry out the calculation of optimum compounding composition of mixtures on the basis of proroschenogo grain of wheat for a health feed. Is the criterion of optimum of plan accept the maximal amount of vitamins of E, S, RR and . During forming of compositions of mixtures took into account all requirements of health feed. Properties of the finished products are investigational.
Опис
Ключові слова
вітаміни, пророщене зерно пшениці, оздоровчі продукти, рецептури, оптимальний склад, суміші, vitamins, proroschene grain of wheat, health products, compounding, optimum composition, mixtures
Бібліографічний опис
Бажай, С. А. Розроблення рецептур оздоровчих продуктів / С. А. Бажай, Л. О. Федоренченко, В. О. Мірошник // Нові технології та технічні рішення в харчовій та переробній промисловості: сьогодення і перспективи : матеріали IX Міжнародної науково-технічної конференції. – Київ : НУХТ, 2005. – Ч. ІІ. – С. 7.