Розроблення рецептур оздоровчих продуктів

Ескіз

Дата

2005

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Симплексним методом лінійного програмування здійснено розрахунок оптимального рецептурного складу сумішей на основі пророщеного зерна пшениці для оздоровчого харчування. Критерієм оптимальності плану прийнято максимальну кількість вітамінів Е, С, РР та каротину. Під час формування композицій сумішей враховували усі вимоги оздоровчого харчування. Досліджено властивості готових виробів. The symplex method of the linear programming is carry out the calculation of optimum compounding composition of mixtures on the basis of proroschenogo grain of wheat for a health feed. Is the criterion of optimum of plan accept the maximal amount of vitamins of E, S, RR and . During forming of compositions of mixtures took into account all requirements of health feed. Properties of the finished products are investigational.

Опис

Ключові слова

вітаміни, пророщене зерно пшениці, оздоровчі продукти, рецептури, оптимальний склад, суміші, vitamins, proroschene grain of wheat, health products, compounding, optimum composition, mixtures

Бібліографічний опис

Бажай, С. А. Розроблення рецептур оздоровчих продуктів / С. А. Бажай, Л. О. Федоренченко, В. О. Мірошник // Нові технології та технічні рішення в харчовій та переробній промисловості: сьогодення і перспективи : матеріали IX Міжнародної науково-технічної конференції. – Київ : НУХТ, 2005. – Ч. ІІ. – С. 7.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced