Дисперність плазми у вершковому маслі з добавкою із насіння льону

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2010

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Досліджено дисперсність плазми у вершковому маслі з добавкою із насіння льна. It was research the plasma dispersionin butter with flax seed.

Опис

Ключові слова

вершкове масло, насіння льону, дисперсність, butter, flax seed, dispersion, кафедра технології молока і молочних продуктів

Бібліографічний опис

Махоніна, М. Ю. Дисперність плазми у вершковому маслі з добавкою із насіння льону / М. Ю. Махоніна, Т. О. Рашевська, А. І. Українець // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2010. - № 32. - С. 94-96.

Зібрання