Вплив електрогідравлічного оброблення бурякової сировини на характер структурних змін клітин тканини

Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

В статті розглянуто механізм впливу електрогідравлічного оброблення, як попереднього перед екстрагуванням, рослинної тканини на характер структурних змін клітин, проникність клітинних мембран та, як наслідок, на ефективність процесу екстрагування. The mechanism of influence of electro-hydraulic treatment is considered in the article, as previous before extracting, vegetable fabric on character of structural changes of cages, permeability of cellular membranes and, as a result, on efficiency of process of extracting.

Опис

Ключові слова

проникність клітин, бурякова сировина, електрогідравлічне оброблення, екстракція сахарози, permeability of cages, beet raw material, electro-hydraulic treatment, extraction of saccharine, кафедра харчової хімії

Бібліографічний опис

Слива, Ю. В. Вплив електрогідравлічного оброблення бурякової сировини на характер структурних змін клітин тканини / Ю. В. Слива, І. В. Попова // Цукор Укрвїни. - К., 2013. - № 10 (94). - С. 19–21.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced