Вплив низькочастотних механічних коливань на теплообмін у цукрових розчинах
Дата
1966
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Показана необхідність інтенсифікації теплообміну у високовязких цукрових розчинах, досліджено вплив коливань поверхонь теплообміну різних видів на процес теплопередачі.
The necessity of intensification of heat transfer in high-viscosity of sugar solutions, the effect of fluctuations of various kinds of heat transfer surfaces in heat transfer process.
Опис
Ключові слова
водонаповнені елементи, slurry components, низькочастотні коливання, low frequency oscillation, кафедра теплоенергетики та холодильної техніки
Бібліографічний опис
Сінат-Радченко, Д. Є. Вплив низькочастотних механічних коливань на теплообмін у цукрових розчинах / Д. Є. Сінат-Радченко // ХХХІІ наукова конференція КТІХП : тези доповідей, лютий 1966 р. – К.: КДУ, 1966. - С. 74-75.