Ефективність кондуктивного сущіння моркв'яного пюре

Ескіз

Дата

2001

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Наведено аналіз дослідних даних про зміну вмісту каротинів в умовах сушіння пюре із моркви.

Опис

Ключові слова

кондуктивне сушіння, режими, морквяні порошки, каротини, кондуктивное сушение, режимы, морковные порошки, каротины, conductus drying, modes, carrot powder, carotins, кафедра процесів і апаратів харчових виробництв

Бібліографічний опис

Ефективність кондуктивного сущіння моркв'яного пюре / В. С. Бодров, А. О. Волинчук, В. Л. Зав'ялов, Н. Н. Степаненко // Наукові праці НУХТ. — 2001. — № 10. — С. 124-126.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced