Безвідходна та енергоощадна технологія виробництва пектиновмісних порошків з яблучних вичавок
Дата
2002
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Наведено та піддано детальному аналізу технологічну схему безвідходного та енергозберігаючого виробництва пектиновмісних порошків із яблучних вичавок. Схема містить сімнадцять блоків з деталізованими характеристиками відповідних технологічних потоків. The technological scheme of energy-saving and waste-free production of рectin containing powders from apple pomace was presented and subjected to a detailed analysis. The scheme contains seventeen blocks with detailed characteristics of the corresponding process streams.
Опис
Ключові слова
пектин, порошки, яблучні вичавки, технологічна схема, виробництво, pectin, powders, apple pomace, technological scheme, production, кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки, кафедра процесів і апаратів харчових виробництв
Бібліографічний опис
Безвідходна та енергоощадна технологія виробництва пектиновмісних порошків з яблучних вичавок / В. С. Бодров, В. Л. Зав'ялов, І. Ф. Малежик, В. О. Овчарук // Наукові праці НУХТ. — 2002. — № 12. — C. 52-54.