Безвідходна та енергоощадна технологія виробництва пектиновмісних порошків з яблучних вичавок

Ескіз

Дата

2002

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Наведено та піддано детальному аналізу технологічну схему безвідходного та енергозберігаючого виробництва пектиновмісних порошків із яблучних вичавок. Схема містить сімнадцять блоків з деталізованими характеристиками відповідних технологічних потоків. The technological scheme of energy-saving and waste-free production of рectin containing powders from apple pomace was presented and subjected to a detailed analysis. The scheme contains seventeen blocks with detailed characteristics of the corresponding process streams.

Опис

Ключові слова

пектин, порошки, яблучні вичавки, технологічна схема, виробництво, pectin, powders, apple pomace, technological scheme, production, кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки, кафедра процесів і апаратів харчових виробництв

Бібліографічний опис

Безвідходна та енергоощадна технологія виробництва пектиновмісних порошків з яблучних вичавок / В. С. Бодров, В. Л. Зав'ялов, І. Ф. Малежик, В. О. Овчарук // Наукові праці НУХТ. — 2002. — № 12. — C. 52-54.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced