Підбір середовища замочування зерна при виробництві зернового хліба

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2008

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Зроблено аналіз існуючих способів замочування зерна для виробництва хліба з цілого зерна. Запропоновано спосіб і параметри замочування у воді, молочній сироватці, розчинах солі та аскорбінової кислоти.

Опис

Ключові слова

хліб, подрібнене зерно, технологія, режим, температура, середовище, замочування, soak, bread, grain, technology, mode, temperature, environment, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Махинько, В. М. Підбір середовища замочування зерна при виробництві зернового хліба / В. М. Махинько, Л. В. Махинько, О. М. Ященко // Хранение и переработка зерна. - 2008. - № 11 (113). – С. 33-36.

Зібрання