Характеристика основних енергозберігаючих заходів в цукровому виробництві.
Дата
2005
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Наводиться перелік основних заходів по зменшенню витрат тепла на технологічні потреби бурякоцукрового заводу у відповідності із їх класифікацією по принципу дії.
Is a list of basic actions on decrease in heat consumption for technological needs of the beet-sugar plant in accordance with their classification according to the principle of action.
Опис
Ключові слова
енергозбереження, енергозберігаючі заходи, saving measures, energy saving, класифікація, classification
Бібліографічний опис
Штангеєв, К. О. Характеристика основних енергозберігаючих заходів в цукровому виробництві / К. О. Штангеєв // Цукор України. – 2005. – № 1–2. – С. 12–14.