Характеристика основних енергозберігаючих заходів в цукровому виробництві.

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2005

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Наводиться перелік основних заходів по зменшенню витрат тепла на технологічні потреби бурякоцукрового заводу у відповідності із їх класифікацією по принципу дії. Is a list of basic actions on decrease in heat consumption for technological needs of the beet-sugar plant in accordance with their classification according to the principle of action.

Опис

Ключові слова

енергозбереження, енергозберігаючі заходи, saving measures, energy saving, класифікація, classification

Бібліографічний опис

Штангеєв, К. О. Характеристика основних енергозберігаючих заходів в цукровому виробництві / К. О. Штангеєв // Цукор України. – 2005. – № 1–2. – С. 12–14.

Зібрання