Порівняльна оцінка якості хлібопекарських дріжджів спеціалізованих та спиртових заводів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Експериментально доведено ефективність використання хлібопекарських дріжджів спиртових заводів при виробництві хлібобулочних виробів на густих і рідких напівфабрикатах та безопарним способом. Experimentally demonstrated the effectiveness of using baker's yeast distilleries in the production of bakery products on dense liquid and semi-finished products and bezoparnym way.

Опис

Бібліографічний опис

Порівняльна оцінка якості хлібопекарських дріжджів спеціалізованих та спиртових заводів / В. І. Дробот, Т. І. Іщенко, В. Ф. Доценко, В. М. Головченко, О. М. Науменко // Розробка та впровадження нових технологій і обладнання у харчову та переробні галузі АПК : Міжнародна науково-технічна конференція, 19-21 жовтня 1993 р. – К. : КТІХП, 1993. – С. 325.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в