Порівняльна оцінка якості хлібопекарських дріжджів спеціалізованих та спиртових заводів
Вантажиться...
Дата
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Експериментально доведено ефективність використання хлібопекарських дріжджів спиртових заводів при виробництві хлібобулочних виробів на густих і рідких напівфабрикатах та безопарним способом. Experimentally demonstrated the effectiveness of using baker's yeast distilleries in the production of bakery products on dense liquid and semi-finished products and bezoparnym way.
Опис
Ключові слова
хлібопекарські дріжджі спеціалізованих заводів, хлібопекарські дріжджі спиртових заводів, глютатіон, зимазна активність, мальтазна активність, baker's yeast specialized factories, glutathione, distilleries baker's yeast, zymase activity, maltasie activity, кафедра готельно-ресторанної справи, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Бібліографічний опис
Порівняльна оцінка якості хлібопекарських дріжджів спеціалізованих та спиртових заводів / В. І. Дробот, Т. І. Іщенко, В. Ф. Доценко, В. М. Головченко, О. М. Науменко // Розробка та впровадження нових технологій і обладнання у харчову та переробні галузі АПК : Міжнародна науково-технічна конференція, 19-21 жовтня 1993 р. – К. : КТІХП, 1993. – С. 325.