Способи гідролізу лактози у виробництві безлактозних продуктів

Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Розглянуто способи гідролізу лактози для виробництва безлактозних продуктів. The methods of lactose hydrolysis for production the non-lactose products have been viewed.

Опис

Ключові слова

непереносимість лактози, lactose intolerance, лактоза, lactose, низьколактозні продукти, low lactose products, безлактозні продукти, non-lactose products, гідроліз лактози, lactose hydrolysis, кафедра експертизи харчових продуктів

Бібліографічний опис

Сус, Л. В. Способи гідролізу лактози у виробництві безлактозних продуктів / Л. В. Сус, С. І. Усатюк // Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарства і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг : Міжнародна науково-практична конференція, 19 лист. – Х.: ХДУХТ, 2013. – С. 224-226.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced