Способи гідролізу лактози у виробництві безлактозних продуктів
Файли
Дата
2013
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Розглянуто способи гідролізу лактози для виробництва безлактозних продуктів.
The methods of lactose hydrolysis for production the non-lactose products have been viewed.
Опис
Ключові слова
непереносимість лактози, lactose intolerance, лактоза, lactose, низьколактозні продукти, low lactose products, безлактозні продукти, non-lactose products, гідроліз лактози, lactose hydrolysis, кафедра експертизи харчових продуктів
Бібліографічний опис
Сус, Л. В. Способи гідролізу лактози у виробництві безлактозних продуктів / Л. В. Сус, С. І. Усатюк // Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарства і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг : Міжнародна науково-практична конференція, 19 лист. – Х.: ХДУХТ, 2013. – С. 224-226.