Pre-lime-carbonization juice process improving
Дата
2013
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Наведено умови проведення попередньої вапокарбонізації дифузійного соку і її переваги.
The conditions of the preliminary defekosaturatsii raw juice and its benefits.
Опис
Ключові слова
дифузійний сік, defekosaturatsiya, raw juice, кафедра технології цукру і підготовки води
Бібліографічний опис
Reznichenko, Y. Pre-lime-carbonization juice process improving / Y. Reznichenko // Другий Північно та Схіно-Європейський Конгрес з Харчової Науки (NEEFood – 2013), 26-29 травня 2013р. – К.: НУХТ, 2013 – С. 247.