Підвищення стійкості підприємств олієжирової галузі
Дата
2013
Автори
Слободян, Ольга Петрівна
Заєць, Віра Анатоліївна
Авдієнко, Світлана Олексіївна
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Стійкість роботи об’єктів промисловості в цілому та підприємств олієжирової галузі зокрема є одним із важливих чинників техногенної безпеки. Основна вимога техногенної безпеки – попередження розвитку промислових аварій. Stability of the objects of the industry in general and businesses in particular oil and fat industry is a major driver of technological safety. The main requirement of technological safety - prevention of industrial accidents.
Опис
Ключові слова
олієжирова галузь, стійкість, безпека, oil and fat industry, stability, security, кафедра екології та екоменеджменту, кафедра технології харчування та ресторанного бізнесу
Бібліографічний опис
Слободян, О. П. Підвищення стійкості підприємств олієжирової галузі / О. П. Слободян, В. А. Заєць, С. О. Авдієнко // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м'ясної, олієжирової та молочної галузей : друга міжнародна науково-технічна конференція, 20 –21 березня 2013 р. – К. : НУХТ. - 2013. – С. 160.