Науковий підхід до створення нових технологій комбінованих кондитерських виробів
Дата
2008
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Розглянуто комплексне розв'язання проблеми створення нового асортименту різних груп конкурентоспроможних комбінованих кондитерських виробів, які формуються методом ко-екструзії, шляхом розроблення науково обґрунтованих технологій здобного печива та заварних пряників з начинкою, цукерок з комбінованими корпусами.
Article is dedicated to the complex decision of a problem of making a new assortment of different groups of competitive combined confectioner candies at forming, by the method of co-extrusion development of the scientifically grounded technologies of rich pastries and scalded cakes with filling, candies with the combined corps.
Article is dedicated to the complex decision of a problem of making a new assortment of different groups of competitive combined confectioner candies at forming, by the method of co-extrusion development of the scientifically grounded technologies of rich pastries and scalded cakes with filling, candies with the combined corps.
Опис
Ключові слова
комбіновані кондитерські вироби, ко-екструзія, гідроколоїди, поверхнево-активні речовини, комбинированные кондитерские изделия, стабілізаційні комплексні суміші, combined confectioner candies, co-extrusion, surface active matters, stabilizing complex mixtures, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Бібліографічний опис
Оболкіна, В. І. Науковий підхід до створення нових технологій комбінованих кондитерських виробів / В. І. Оболкіна // Науковы праці НУХТ. - 2008. - № 25. - С. 22-23.