Спосіб екстрагування цукрози з бурякової стружки (Деклараційний патент на винахід № 63440)

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2004

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Спосіб екстрагування цукрози з бурякової стружки, який включає відокремлення важких та легких домішок, миття буряків, різання, екстрагування, відділення від дифузійного соку мезги, промивання мезги водою та виведення мезги до сирого жому, який відрізняється тим, що промивання мезги проводять водою, яка містить сульфат алюмінію в кількості 0,06-0,08% до маси води. Method of extracting of sucrose from the beet shaving, which includes separating of heavy and easy admixtures, washing of beets, cutting, extracting, separation, from diffusive juice of pulp, washing and leadingout of vegetable pulp water to the raw bagasse, which differs, that washings of pulp,water contains the sulfate of aluminium in an amount 0,06-0,08% to mass of water.

Опис

Ключові слова

сульфат алюмінію, aluminum sulphate, екстрагування, extraction, коагулянт, coagulant, високомолекулярні сполуки, macromolecular compounds, пектинові речовини, pectin, цукроза, sucrose, бурякоцукрове виробництво, sugar beet production, кафедра біотехнології і мікробіології, кафедра технології цукру і підготовки води

Бібліографічний опис

Деклараційний патент на винахід 63440 UA, МПК C13D 1/00 Спосіб екстрагування цукрози з бурякової стружки / Ліпєц А.А., Гусятинська Н.А., Гусятинський М.В., Коровко С.М.; заявник Національний університет харчових технологій Національної академії наук України. — № 2003043527; заявл. 18.04.2003; опубл. 15.01.2004, Бюл. № 1, 2004 р.

Зібрання