Аналіз ризику виникнення аварійних ситуацій на підприємствах харчової промисловості, як чинник підвищення небезпеки їх функціонування

Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Роботою запропоновано проведення оцінки ризику виникнення аварій та аварійних ситуацій на підприємствах харчової промисловості. Для виконання поставленої задачі ставиться мета дослідити показники оцінки ризику. Основними заходами з безпеки функціонування підприємств харчової промисловості слід вважати: адміністративні, організаційні, інженерно-технічні, режимно-обмежувальні, ідентифікація відповідних об’єктів, розробка планів ліквідації аварій (аварійних ситуацій) (ПЛАСів), управління замінами елементів технологічного обладнання та дотриманням технологічного регламенту підприємства, огляд та аудит функціонування підприємства. Paper presents the evaluation of the risk of accidents and emergencies in the food industry. To perform the task aims to explore the performance of risk assessment. The main activities of the safety of the food industry should be considered: administrative, organizational, engineering, regime-restrictive identification of relevant facilities, development of emergency response plans (emergency) (PLAS), replace the control process equipment and process compliance regulations company, review and audit the functioning of the company.

Опис

Ключові слова

зони руйнування, zone of destruction, повітряна вибухова хвиля, air blast, стійкість будівель, resistance of buildings, кафедра екології та екоменеджменту

Бібліографічний опис

Заболотько, Л. О. Аналіз ризику виникнення аварійних ситуацій на підприємствах харчової промисловості, як чинник підвищення небезпеки їх функціонування / Л. О. Заболотько, Н. В. Володченкова // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 78 міжнародна наук. конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 2-3 квітня 2012 р. – К.: НУХТ, 2012 р. – Ч. 2. с. 374-375.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced