Як поліпшити споживчі властивості хлібобулочних виробів
Вантажиться...
Дата
Автори
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Висвітлені наукові розробки з покращання якості виробів із борошна зниженої якості, впровадження інноваційних технологій у галузі, використання нетрадиційної сировини і харчових добавок з метою поліпшення якості виробів, надання їм оздоровчих властивостей.
The scientific investigations in quality increasing of products made by the flour of reduced quality, application of the innovative technologies to production, use of nontraditional raw materials and food Ingredients with the aim of products quality increasing and giving them the healthy properties have been shown.
The scientific investigations in quality increasing of products made by the flour of reduced quality, application of the innovative technologies to production, use of nontraditional raw materials and food Ingredients with the aim of products quality increasing and giving them the healthy properties have been shown.
Опис
Бібліографічний опис
Дробот, В. І. Як поліпшити споживчі властивості хлібобулочних виробів / В. І. Дробот // Наукові праці НУХТ. - 2008. - № 25. - С. 11-13.